ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΠΑΤΑΠΙΟΣ

Axaiko Entelvais Card

Newsletter

Αν θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για τα καινούργια μας προϊόντα
και προσφορές αφήστε μας τα στοιχεία σας.

Εργοστάσιο (Πάτρα)

Καταστήματα (Πάτρα)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Η εταιρεία ΑΧΑΪΚΟ ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ ΑΒΕΕ αποτελεί σήμερα μια από τις πιο σύγχρονες παραγωγικές μονάδες στον τομέα του παγωτού και της ζαχαροπλαστικής.

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5000 τμ στην πόλη της Πάτρας.Διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ώστε να επιτυγχάνει υψηλούς ρυθμούς παραγωγής ενώ παράλληλα διασφαλίζει ανώτερα επίπεδα ποιότητας εφαρμόζοντας τα πρότυπα ISO 22000 (HACCP) και ISO 9001.

Το μεράκι, η επιλογή των αγνότερων υλικών και η αγάπη μας για τις αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές, είναι αυτά που οδήγησαν τα προϊόντα μας πολύ νωρίς στην κορυφή.

Η εμπειρία καθώς και η ευρεία γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ενός σύγχρονου ζαχαροπλαστείου - αρτοποιείου,προσφέροντας προϊόντα υψηλής αισθητικής και γεύσης, ικανά να γοητεύσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Με γνώμονα τον σεβασμό στον καταναλωτή, διαθέτουμε σήμερα ένα άρτιο δίκτυο διανομής που καλύπτει όλη την Ελλάδα και παραμένουμε στην κορυφή επενδύοντας συνεχώς σε καινοτόμες λύσεις που μας επιτρέπουν να πλεονεκτούμε στην εθνική αγορά.

Εμπιστευτείτε μας και ξεχωρίστε προσφέροντας στους πελάτες σας μοναδικά προϊόντα που δεν αντιγράφονται!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Φόρμα επικοινωνίας

Στείλτε μας το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε
μαζί σας το συντομότερο!